God jul kära följare och läsare av bloggen!

Jag får passa på och önska er alla en härlig jul. Tack för att ni följer bloggen. Hoppas ni vill fortsätta! Bilden ovan är mitt julkort till er alla. Det är en parafras på en känd målning av René Magritte.

Denna blogg framhärdar i det tysta, i mediebrusets slagskugga. Inte många hittar hit. Därför är jag extra glad att just du följer mig. Hellre beröra ett fåtal än att försöka sträcka sig ut över massorna… (här har du förresten Wikipedias definition av en blogg). I likhet med mina andra hobbies så skänker detta bloggande ett härligt lugn och distraktion från vardagens vedermödor. Därför tror jag i skrivande stund att jag kommer hålla på att blogga i flera år till. Minst!

Ni är nio stycken som prenumererar: A, A, L, J, I, B, P, T, S och R. Jag är bekant med er alla, förutom T, och du ska vara extra välkommen (en kollega förklarade för mig vem du är!).

Slutligen kommer några bilder från hur jag julpyntat mitt hem:

Ett litet julstilleben pryder mitt spegelbord. Bergkristall, ametist och rosenkvarts heter stenarna. Ängeln kommer från mitt barndomshem, den lilla manekineko-katten är en gåva från en vän, guldfjärilen likaså. Känner du de goda vibbarna?

Andy Warhol-dockan önskar god jul!

Ser du vem dockan föreställer? En kollega trodde det var en tomte… Men det är en konstnär i själva verket!

God jul!
/Karolina

PS: I detta inlägg reflekterar jag över julklappar!

4 svar på ”God jul kära följare och läsare av bloggen!

  1. Hej!
    Önskar också Dig god fortsättning på julhelgen och ett Gott Nytt År. Jättekul att läsa dina inlägg! Nästan ”precis en sån” (som butiken heter) julflicka har jag också från mitt barndomshem. Min har dock inga vingar – alltså ingen ängel – men hon har röd kappa och är i övrigt lik. Hon ser ut som flickorna i paraden som, i alla fall förr, gått genom London city på första advent. Tomten är ju Andy Warhol!/Pia

    • Åh! Mrs Sophie! Klart du ska vara med! Du har ju varit trogen prenumerant i ett år nu! Lika länge som det inlägget är gammalt. Tiden rusar:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.