Bloggen Livet och konsten drar ner på takten

Kära läsare och prenumeranter av bloggen 

Härmed meddelas att bloggen slår ner på takten! I höstas gick jag en kurs i att blogga. Den kunniga och inspirerande kursledaren Ingrid Guillermo undervisade oss i verktyget WordPress. Dessutom rådde hon oss deltagare att blogga minst en gång i veckan! Jag tog henne på orden! Därför har jag gjort så den första tiden. Trots att jag lyckats i mina föresatser känner jag nu att jag måste dra ner på takten.

Bloggen Livet och konsten.

Livet… Det som pågår nu!

Sedan bloggen startade har jag alltså skrivit ett inlägg i veckan. Nu inser jag att det blir för mycket för mig. Livet kommer emellan. Sammanfattningsvis så orkar jag helt enkelt inte prestera så ofta. Jag vill ha tid till andra roliga saker också. Dessutom inser jag mitt behov av att bara behöva slappa emellanåt.

Så fortsättningsvis får du nöja dig med omkring 2 inlägg i månaden… Det kan vara lagom. Låt oss inte överdriva!

Nästa inlägg kommer att handla om att få ögonkontakt med konsten. Hoppas du stannar som läsare.

Allt gott! /Karolina

PS: I följande inlägg har jag resonerat kring stress, läs Vidbränd av konst. Och i inlägget Drabbad av KOVA23 kan du läsa om hur B-kursen i konsthistoria påverkade min hälsa.

3 svar på ”Bloggen Livet och konsten drar ner på takten

  1. Självklart stannar jag som läsare!!! Det är väldigt bra att känna sina gränser. Livet är viktigt och det måste få komma emellan. Något som tog mig lång tid att lära. Jag ser fram emot nästa inlägg. Önskar dig en mysig helg. Kram

  2. Varannan vecka är ok också. Viktigast är att vara kontuinitiv (finns ordet?). Jag fortsätter gärna att följa dig. Du skriver väldigt bra och intressant! Keep calm and keep on! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.