Nyheter om bloggen

Kära läsare och prenumeranter av denna blogg

Härmed meddelas att bloggen slår ner på takten! I höstas gick jag en kurs i att blogga. Den kunniga och inspirerande kursledaren rådde oss kursdeltagare att blogga minst en gång i veckan! Jag tog henne på orden!

Livet… Det som pågår nu!

Sedan bloggen startade har jag skrivit ett inlägg i veckan. Nu inser jag att det blir för mycket för mig. Livet kommer emellan.

Så fortsättningsvis får du nöja dig med omkring 2 inlägg i månaden… Det kan vara lagom. Låt oss inte överdriva!

Nästa inlägg kommer att handla om att få ögonkontakt med konsten. Hoppas du stannar som läsare.

Allt gott! /Karolina

3 svar på ”Nyheter om bloggen

  1. Självklart stannar jag som läsare!!! Det är väldigt bra att känna sina gränser. Livet är viktigt och det måste få komma emellan. Något som tog mig lång tid att lära. Jag ser fram emot nästa inlägg. Önskar dig en mysig helg. Kram

  2. Varannan vecka är ok också. Viktigast är att vara kontuinitiv (finns ordet?). Jag fortsätter gärna att följa dig. Du skriver väldigt bra och intressant! Keep calm and keep on! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *