Sommarhälsning och plugg på gång!

Här kommer en sommarhälsning och en rolig nyhet för mig: jag ska läsa konsthistoria i Lund till hösten! 

Denna underbara syn mötte mig på skärmen för några dagar sedan:

Jag är så tacksam

Jag är så tacksam över att jag kom in på kursen. Att jag kommer att få fördjupa mig i det jag gillar bäst. Och att få möta skickliga föreläsare med specialkunskaper. Att få träffa andra studenter. Att själv få bli student igen. 

Jag har redan kikat på schemat och litteraturlistan. Så nu får jag damma av Honour/Fleming samt Chadwick. Alltså böcker jag hade sedan tidigare och som vi läste på Konstfack för typ 20 år sedan…

Det känns underbart! Jag hoppas att kursen ska ge mig ännu mer att prata om på denna blogg. Samtidigt är jag så klart nervös. Exempelvis undrar jag om jag kommer att klara det höga tempot. Kort sagt undrar jag över min kapacitet som student. 

Med famnen full av böcker skickar jag en sommarhälsning till er alla.

Famnen full av tunga titlar.

Du får en varm sommarhälsning av mig!
Många kramar från Karolina

PS: Efter att detta inlägg skrevs har jag i fler inlägg reflekterat över studierna i konsthistoria. Här kan du läsa en av uppgifterna jag gjorde på kursen, en så kallad komparationsuppgift. Och här reflekterar jag hur studierna tar på krafterna… Och i detta inlägg skriver jag om fortsättningskursen som jag läste 2020.

4 svar på ”Sommarhälsning och plugg på gång!

  1. Lycka till med kursen, Att ta steget till något nytt som du gör låter spännande.
    Skall bli kul att följa dig framöver.
    Kram

  2. Stort grattis! Absolut en av mina favoritkurser, och den jag minns bäst! Skulle vara kul att höra hur upplägget på den förändrats/utvecklats sedan 1983….

  3. Verkligen roligt Karolina! Och grattis igen till att du kom in på den kursen. Lycka till och njut !!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.